You are here

Pulses Workshop 2018

We are excited to bring back PULSES: A TMS Introductory Workshop. This one (1) day training certificate seminar is designed for new TMS providers, researchers, and technicians.

The workshop offers 8 hours of CME.

Date/Time: Monday, November 12, 2018 | 7:00am to 6:30pm

Location: Hilton Orlando

PULSES Workshop Schedule:*

7:00am | Registration Opens & Continental Breakfast - Lake Florence Foyer

7:30am | Welcome & Review of Schedule ~ Michelle Cochran, MD, DFAPA - Lake Florence

7:45am – 8:30am | Neuromodulation: Evolution of rTMS into Psychiatry and Mechanism of Action ~ Linda Carpenter, MD - Lake Florence
CME 45 MINS

8:30am - 9:15am | Clinical Efficacy of rTMS for Depression ~ Richard "Rich" Pitch, MD - Lake Florence
CME 45 MINS

9:15am - 9:30am | Break - Lake Florence Foyer

9:30am-10:15am | Practical Administration of rTMS for Depressed patients - Part I ~ Kimberly Cress, MD - Lake Florence
CME 45 MINS

10:15am-11:00am | Practical Administration of rTMS for Depressed patients - Part II ~ Michelle Cochran, MD, DFAPA - Lake Florence
CME 45 MINS

11:00am-11:45am | Practical Administration of rTMS for Depressed patients - Part III ~ Randy Pardell, MD, DFAPA - Lake Florence
CME 45 MINS

11:45am-12:00pm | Break - Lake Florence Foyer

12:00pm-12:45pm | WORKING LUNCH – Essential Insurance and Financial matters to care for your patient ~ Todd Hutton, MD - Lake Florence
CME 45 MINS

12:45pm-1:00pm | Break / Join groups - Lake Monroe

1:00pm - 3:00pm | Hands on Device Training - Lake Monroe
CME 2 HRS 

3:00pm – 4:30pm | Q&A Panel with Speakers - Lake Florence
CME 1:30 HRS

4:30pm – 6:30pm | Completion of Assessment, Cocktail Party, Hand Out Certificates & Distribute Test Link (for completion for CME) 

*Topics and Speakers are subject to change.

TO REGISTER CLICK HERE